Vem är ägaren?

Vi har två båtar och två motorer som söker sina ägare. Titta på bilderna och berätta om du vet något om vem som är ägare. Mejla i så fall till hakan@vokativ.com.

Vi har beslut på att vi inte ska låta båtar ligga och ta upp plats i hamnen om de inte används regelbundet (typ varje år). Båtar som ligger där ska märkas upp med ägarens namn. En laser har redan flyttats och en rosa optimist har fått en ny ägare och flyttas inom fyra veckor. Kvar är två båtar som vi vet mindre om.

I Onödan står två motorer och jag kan ha fel men de verkar ha stått där i många år utan att användas. De kanske kan förvaras på tomten istället. Eller ännu bättre om ni vill sälja en av dem till oss. Det är faktiskt en smula akut för oss enär båda våra motorer har pajat och vi ska segla på lördag. Så om ni har lust att sälja – mejla hakan@vokativ.com.

Vi har inte satt igång projektet än men det kommer att bli storstädning i onödan, uppmärkning av utrymmen och märkning på lämpligt sätt. Nya medlemmar har svårt att hitta sin plats och vet inte vilka platser som används, hur ska de kunna veta vem Kaj är till exempel.

Edit: Nu är det bara den gula båten och Crescentmotorn som vi saknar ägarinformation om.

Crescent

Motor Yamaha nyare – ägaren nu känd

Motor Yamaha äldre – ägaren identifierad

Vit båt – ägaren nu känd

Gul båt av märket Ockelbo

Hör alltså av dig om du är ägare till något av de fyra objekten eller om du vet vem ägaren är. Flytta gärna sakerna till din tomt så kan vi använda våra gemensam ytor aktivt.

Håkan

Related posts